Tervetuloa Texasiin!

Pohjois- Amerikassa, virtuaalisen Texasin osavaltion maaseudulla sijaitsee Priya Farm, marwarihevosten kasvatusta harjoittava ja erilaisia vaellusmatkoja järjestävä tila, joka perustettiin vuoden 2013 ensimmäisinä päivinä. Kerran Anna vieraili Intiassa ja tutustui tähän eksoottisen rotuun. Hän osallistui vaellukselle ja huomasi, miten sitkeitä ja vähään tyytyväisiä hevoset olivat. Hän ihastui siinä määrin myös niiden ystävälliseen luonteeseen, että päätti ostaa kotiin tuliaisiksi muutaman kippurakorvan. Anna oli perinyt suurehkon tilan Amerikasta Georgiasta ja lensi hevosineen sinne. Tilan nimi vaihtui Priya Farmiksi, koska hän halusi pitää nimen rodun kotimaahan viittaavana. Priya on sanskritia ja tarkoittaa suomeksi rakastettua. Hevoset toimivat tilalla lähinnä jalostushevosina sekä vaellusratsuina turisteille.

Vuoden 2016 lopulla Priya muutti Georgiasta Texasiin ja samalla tilalle hankittiin ensimmäiset tiikerinkirjavat appaloosat. Kauan mielessä kyteneet haaveet omasta pilkkupepusta kävivät konkreettisesti toteen kun ensimmäinen tamma Proud Piper GA ostettiin tilalle.

Aloitamme aivan puhtaalta pöydältä, eli toisin sanoen tuomme täysin uutta verta marwari- ja appaloosakasvatukseen. Haluamme kuitenkin saada aikanaan myös jo aikaisemmin olemassa olevien sukulinjojen edustajia jalostuskäyttöömme. Marwarikasvattimme tunnistat maailmalla nimestä Priya , joka liitetään jokaisen varsan nimen eteen. Appaloosat nimetään ilman mitään liitettä. Hevosemme ovat suurimmaksi osaksi näyttelyhevosia ja niitä käytetään vaellushevosina tilan järjestämillä elämys- ja vaellusmatkoilla.